Ο Σάββας δε μιλάει λόγω Δώνη, αλλά περιμένει

Όσο ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό, ο Σάββας Παντελίδης δεν πρόκειται να μιλήσει με κανέναν για τη θέση του. Αν ο πάγκος αδειάσει, θα αλλάξουν και τα δεδομένα.


Ο Σάββας δε μιλάει λόγω Δώνη, αλλά περιμένει | to10.gr

Υπάρχει μια παλιά ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν και που δείχνει τη μεγάλη εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ δύο Ελλήνων προπονητών. Του Γιώργου Δώνη και του Σάββα Παντελίδη. Δεν τους δένει μονάχα μια δυνατή φιλία, αλλά και μια αλληλοεκτίμηση στις προπονητικές ικανότητές τους.

Όταν ο Δώνης αποχώρησε από τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Σπανός τον ρώτησε ποια θα ήταν η επιλογή του αν εκείνος διάλεγε τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Και ο Δώνης, χωρίς δεύτερη κουβέντα, του πρότεινε τον Σάββα. Τελικά ο Σπανός πήγε σε άλλη επιλογή, αλλά εκείνη ήταν η πρώτη φορά που «φλέρταρε» με πάγκο στον οποίο νωρίτερα καθόταν ο πολύ καλός του φίλος. Τώρα είναι η δεύτερη. Και αφορά τον Παναθηναϊκό.

Γιατί έχει αλλάξει πρόσωπο ο Ολυμπιακός του Κεμζούρα

Όσο κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Γιώργο Δώνη, όσες κουβέντες και αν πει ο Νίκος Νταμπίζας για τον Έλληνα προπονητή, όλοι γνωρίζουν πως τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα τον κρίνουν. Δεν υπάρχει πια για τον Δώνη αυτό που υπήρχε πέρσι, που ό,τι κι αν γινόταν κανείς δε θα μπορούσε να τον κουνήσει. Δεν το νιώθει και ο ίδιος πια. Η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα και όλα θα κρίνονται Κυριακή προς Κυριακή. Κερδίζει; Προχωράει. Χάνει; Έρχεται όλο και πιο κοντά στην έξοδο.

Κι αν η πόρτα ανοίξει και ο Δώνης τελικά αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, να είστε σίγουροι πως ο Σάββας Παντελίδης θα είναι από τους πρώτους προπονητές που θα καλέσουν οι «πράσινοι». Είτε είναι ο Νταμπίζας αυτός που θα τον πάρει, είτε κάποιος άλλος αν ο «Ντάμπι» φύγει πακέτο με τον Δώνη.

Προς το παρών, πάντως, μην ακούτε και μην πιστεύετε όσους λένε ότι έγινε ήδη επαφή. Τίποτα δεν έχει γίνει. Κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν έχει μιλήσει με άλλον προπονητή. Και όποιος και να έπαιρνε τον Σάββα, αυτός θα τον απέφευγε ευγενικά λόγω του Δώνη. Όσο ο Δώνης είναι στον Παναθηναϊκό, ο Παντελίδης δεν πρόκειται να μιλήσει λόγω της φιλίας και του σεβασμού απέναντι στον συνάδελφό του. Αυτό δε σημαίνει πως αν τελικά ο πάγκος αδειάσει, ο Σάββας θα αρνηθεί πιθανή πρόταση. Τρέχοντας θα πάει. Άλλο το ένα, όμως κι άλλο το άλλο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο