Ευέλικτη δομή για το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai

Η τελευταία κίνηση του Ομίλου στοχεύει στην ενδυνάμωση των δομών έρευνας και ανάπτυξης.


Ευέλικτη δομή για το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai | to10.gr

Προκειμένου να ανταποκριθεί στο πλαίσιο των νέων τεχνολογιών της μελλοντικής κινητικότητας, το Hyundai Motor Group ξεκίνησε μια σειρά αλλαγών στις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες ανάπτυξης του κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D center).

Το νέο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Ανάπτυξης θα εφαρμόσει τις απαιτήσεις της αγοράς στη φάση ανάπτυξης του οχήματος και θα εξετάσει την ανταλλαγή και τη διαμόρφωση των εξαρτημάτων μεταξύ των μοντέλων. Ως εκ τούτου, θα πετύχει πρόοδο στις επιδόσεις, την ποιότητα και την κερδοφορία διαμέσου συνεργασίας με μονάδες τεχνολογικών συστημάτων.

Συγκινήθηκα αναγνώστη μου, βλέποντας το ΠΑΟΚ-Ξάνθη από τη φιλόξενη συχνότητα του PAOK TV

Ο μηχανολογικός σχεδιασμός, οι μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι μονάδες τεχνολογικών δοκιμών θα οργανωθούν από το σύστημα οχημάτων του Ομίλου βάσει του πλαισίου , του αμαξώματος, των ηλεκτρονικών συστημάτων και των τεχνολογικών μονάδων των κινητήρων. Η νέα δομή θα διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης, επιταχύνοντας τη διαδικασία επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.

Από εκεί και πέρα, το νέο τμήμα Ανάπτυξης Εικονικών Οχημάτων θα υλοποιεί εικονικές διαδικασίες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του οχήματος, χρησιμοποιώντας διάφορα εικονικά μοντέλα και μεθοδολογίες προσομοίωσης. Αυτό θα επιτρέψει στον Όμιλο να μειώσει τα αρχικά κόστη επενδύσεων και να δώσει ευκαιρίες στην ενίσχυση των μελλοντικών δομών τεχνολογικής κινητικότητας.

Πηγή: Hyundai Motor Group

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η «Μις Πιερία» με την εξωτική ομορφιά αναστατώνει το Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο