Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke

Οι πρώτες παραδόσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής, θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του τρέχοντος έτους.


Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Juke | to10.gr

Η παραγωγή του νέου Juke από τη Nissan ξεκίνησε. Το εργοστάσιο το οποίο είναι υπεύθυνο, εδρεύει στο Σάντερλαντ της Αγγλίας και πάρα πολλά στοιχεία εξελίχτηκαν προκειμένου να προσαρμσοτούν στις ανάγκες. Όπως για παράδειγμα το έμψυχο δυναμικό που έλαβε εκπαίδευση άνω των 5.000 ωρών, αλλά και τα περισσότερα από 27 νέα σύνολα μητρών για την επεξεργασία του χάλυβα.

Από εκεί και πέρα, τέσσερις νέοι θάλαμοι ψεκασμού χρωμάτων φιλοξενούν την επιλογή των 15 διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, με βάση τη διχρωμία του αμαξώματος, που πλέον υφίσταται ως επιλογή για τους ιδιοκτήτες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Το Juke τροφοδοτείται από έναν αποδοτικό 3κύλινδρο DIG-υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα του 1,0 λίτρου, ισχύος 117PS.

Το αυτοκίνητο έρχεται με το NissanConnect, το οποίο διαθέτει το Nissan Intelligent Mobility. Ως εκ τούτου, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto για τις εφαρμογές του κινητού τους στην οθόνη αφής των οκτώ ιντσών. Παράλληλα, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στους χάρτες TomTom & Live Traffic ή να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi.

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, είναι η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου. Το τελευταίο ντεμπουτάρει στην κατηγορία και προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο εισέρχεται στο τυφλό σημείο, επαναφέροντας το Juke στη λωρίδα του.

Από εκεί και πέρα, διατίθεται και η λειτουργία ProPILOT για πρώτη φορά στο Juke, επιταχύνοντας και επιβραδύνοντας το όχημα, ώστε ο οδηγός να διατηρεί τη σωστή απόσταση και ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.

Πηγή: Nissan

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Ιβάνκα Τραμπ όπως δεν την έχετε ξαναδεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο