Φαν’τ Σιπ: «Θέλαμε να δείξουμε πως το αποτέλεσμα με τη Βοσνία δεν ήταν τυχαίο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του έδωσαν συνέχεια στην καλή τους εμφάνιση με την Βοσνία.


Φαν’τ Σιπ: «Θέλαμε να δείξουμε πως το αποτέλεσμα με τη Βοσνία δεν ήταν τυχαίο» | to10.gr

Η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται και να σκορπά ελπίδα στον κόσμο της ότι θα επανέλθει. Το απέδειξε και στη νίκη της 1-0 επί της Αρμενίας εκτός έδρας, με τους Έλληνες διεθνείς να χάνουν ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, τονίζοντας ότι η ομάδα απέδειξε πως η εμφάνιση εναντίον της Βοσνίας δεν ήταν τυχαία.

Στη γωνία ΠΑΟΚ και Ξάνθη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ

Το ματς: Ναι για εμάς ήταν σημαντικό να δείξουμε ότι δουλεύουμε καλά μετά το ματς με τη Βοσνία. Θέλαμε να δείξουμε πως με τη Βοσνία δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα. Υπάρχουν βέβαια ακόμα πράγματα να διορθώσουμε.

Είχαμε ευκαιρίες για πιο μεγάλο σκορ. Θέλαμε πιο καλά τελειώματα για να πάρει πιο μεγάλη έκταση το σκορ. Η απόδοση στο α’ μέρος ήταν καλή. Στο β’ μέρος έπρεπε να παλέψουμε πιο πολύ και είχαμε την πίεση των Αρμένιων. Ναι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα.

Την συνέχεια: Η Εθνική ομάδα χτίζεται από τις περιστάσεις. Αυτήν την στιγμή αυτή είναι η ομάδα που κάνει πιο καλά αυτά που θέλουμε. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτήν την στιγμή έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

Τις επιθετικές αλλαγές του: Όχι είδαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να φρεσκάρουμε την επίθεση. Ο Παυλίδης έκανε πολύ καλό ματς και μεγάλη προσπάθεια. Βάλαμε τον Μασούρα για να κρατήσουμε την επίθεση ψηλά. Εξαρτάται από το ματς.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Οι πιο «καυτές» ερωτήσεις που γκουγκλάραμε το 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο